Båtlyft & båtförvaring i Strömstad

Strömstad Marina

Strömstad Marina finns här och hjälper dig med båtlyft för upptagning, sjösättning eller reparationer. Vi erbjuder även säker båtförvaring både inomhus och utomhus. Kontakta oss först för båtlyft och båtförvaring i Strömstad.

Säkra båtlyft
hos Strömstad Marina

Lämna båten i våra trygga händer. Med duktig personal och bra redskap så tar vi hand om och ser efter din båt på bästa sätt.

Båtlyft i Strömstad, för yrkesbåtar & fritidsbåtar

Strömstad Marina har tre olika maskiner för båtlyft. Det gör att vi kan täcka behovet för de allra flesta yrkesbåtar och fritidsbåtar. Vi bistår med lyft för upptagning och sjösättning eller lyft för inspektion eller reparation. Behöver du hjälp med lyft av båtmotor för byte eller reparation av den så löser vi såklart det med.

Med vår stora kran samt vår hydraulvagn från Roodberg så har vi kapacitet att lyfta och förflytta både motor- och segelbåtar på upp till 65 fot, 24 meter eller 50 ton.

Kranens utmärkta konstruktion gör att vi kan lyfta segelbåtar med masten på. Stropparna är placerade för att vara så skonsamma som möjligt mot skrovet. Vi har också möjlighet till att lyfta med fyra band vilket också är skonsamt mot båtens skrov.

Teleskoptrucken som vi har används för mindre båtar eller för att rigga på och av segelbåtar.

Säker båtförvaring i Strömstad

Här på Strömstad Marina finns flera olika lagringsalternativ för alla sorters båtar, stora som små. I vår uppvärmda båthall har vi övervakad vinterförvaring inomhus. Där finns plats för ca 70 båtar i ställage. Utöver det så kan vi vinterförvara båtar på upp till 65 fot på golvet inne i hallen. Övervakningen sköts av ett vaktbolag, året om.

Bubbelhamn i Strömstad

Strömstad Marina har också platser för vinterförvaring utomhus. På land eller i vår bubbelhamn. Bubbelhamnen är bra för dig som föredrar att ha kvar båten i vattnet under vintertid, för den ser till att det inte uppstår is runt båten.

Vi erbjuder oss även att hämta och vinterförvara ditt drev eller utombordsmotor. Vi ordnar med upphämtning i området mellan Lysekil och Strömstad.

Strömstad Marina

– Vi strävar efter att vara den självklara marinan

När du är i behov av båtlyft och båtförvaring i Strömstad, eller något annat som rör båtar och båtliv, så är du alltid välkommen att du vända dig till oss.