Gästhamn & fasta båtplatser i Strömstad

Boka båtplats hos Strömstad Marina

Om du vill lägga till med båten i en lugn gästhamn i Strömstad så har vi många båtplatser här hos oss på Strömstad Marina. Här i sköna Kebalviken så erbjuder vi båtplatser för både stora och små båtar och platserna är du välkommen att boka som fasta båtplatser under hela året, eller som gäst här i Strömstad.

Boka gästhamn

Här på vår hemsida så kan du både boka och betala för en plats i vår gästhamn direkt. I vår onlinebokning får du fram vilka platser som passar din båt bäst och du kan välja vilken av våra bryggor som du helst vill förtöja din båt vid. Du är välkommen med både stor och liten båt!

Wifi finns att tillgå för alla våra gäster. Önskar du ström till båten så har vi strömkort att ladda på med pengar inne i butiken. Du betalar förstås inte för mer ström än vad du har använt, eventuellt resterande belopp återbetalar vi vid utcheckning.

Boka fast båtplats

Planerar du att boka en av våra fasta båtplatser så är du välkommen att kontakta oss. Då berättar vi mer och erbjuder en lämplig plats för din båt.

Bubbelhamn i Strömstad

Många av våra fasta båtplatser är dessutom isfria hela året, perfekt för dig som behöver använda båten även på vintern. Vår bubbelhamn håller isen borta genom luftslangar på botten som för upp bubblor och varmare vatten till ytan. Vi har också placerat ut en webbkamera som gör att du enkelt kan se aktuell status för hamnen.

Fräscha faciliteter hos Strömstad Marina gästhamn

De faciliteter som finns att tillgå i vår gästhamn i Strömstad är toaletter, duschar och tvättstuga. Här finns också en liten livsmedelsbutik där du kan köpa det du kan tänkas behöva snabbt och lätt. Önskar du förgylla din frukost med nybakta frallor så finns det att köpa på morgonen, om du meddelat oss dagen innan.

Gästhamn & fasta båtplatser i Strömstad

Här på Strömstad Marina finns det 129 st båtplatser och de går att boka för både stora, djupgående båtar och även för småbåtar. I vårt smidiga bokningssystem kan du både boka och betala platsen direkt.

De platser som ligger precis utanför butiken är ej bokningsbara online så även om det ser ut att vara fullbokat i onlinebokningen så kan det hända att vi har plats för din båt ändå. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor kring vår gästhamn och fasta båtplatser i Strömstad.

Västkustens bästa gästhamn finns i Strömstad

Strömstad Marina har enligt många båtägare Västkustens vackraste hamn. Vi har vunnit pris för vår vackra och skyddade marina. Här hos oss i Kebalviken är det bra att ta skydd när vinden ligger på, här är vädret oftast lugnt och solen skiner. Strömstad och dess skärgård har enligt statistik flest soltimmar i Sverige och kan ses som ett säkert kort för en lyckad båtsemester.

Upplev Strömstad – med eller utan båt

Vill man varva båtvistelsen med lyx på land så kan man göra ett besök på spahotellet Strömstad Spa som ligger precis intill vår gästhamn. Där finns möjlighet till att boka bad, bastu, spabehandlingar och bord i restaurangen. Förutom det så kan man få sig en riktigt god middag och något gott i glasen, och det bjuds ofta på livemusik på kvällarna.

För dig som vill svinga golfklubborna så ligger Strömstad Golfklubb precis här intill. De erbjuder en mycket vacker 18-hålsbana (par 71). Öppningshålets green är den allra västligaste i hela Sverige och här finns även lunchrestaurang och en golfshop. Golfsäsongen är ovanligt lång här i Strömstad och vissa år går det faktiskt att ta sig en golfrunda året runt.

Från oss i Kebalviken så är det via vattenvägen endast 500 meter över till Strömstad centrum. Där finns det gott om mysiga butiker, restauranger och caféer. Till centrum kommer du enkelt via den linfärja som förbinder Strömstad med Kebalviken och oss på Strömstad Marina. Linfärjekort kan du köpa i butiken som finns i vår gästhamn.

Man kan också ta sig en tur inom naturreservatet Nötholmen och Lilla Venedig som är ett vackert bostadsområde med kanaler för mindre båtar.

Välkommen till Strömstad Marina!

Vi strävar efter att vara den självklara marinan! Förutom gästhamn och fasta båtplatser i Strömstad så erbjuder vi bland annat vinterförvaring, båtservice och båtlyft.

Pris för gästhamn anges vid bokning.