• Strömstad Marina - Båtservice & Båtverkstad i Strömstad
  • Strömstad Marina - Båtservice & Båtverkstad i Strömstad

Båtverkstad & båtservice i Strömstad

Välkommen med din båt till Strömstad Marina

Här på Strömstad Marina servar och reparerar vi både båt och båtmotor. Har du ett försäkringsärende så tar vi oss an det med. I vår båtverkstad i Strömstad så fixar vi till både träbåtar och plastbåtar. Vi har egna tekniker, inredningssnickare och plastare som alla är proffs på vad de gör.

Vi strävar efter att vara den självklara marinan i Strömstad och vi erbjuder därför båtservice med fullservice, både på land och på havet. Kan inte du komma till oss så åker vi till dig för att hämta eller hjälpa dig på plats. Våra tekniker åker ut med bil eller båt, mellan Strömstad och Lysekil.

Behöver du hjälp med båtmotorn, har du fått en repa i skrovet eller om du vill putsa till teaken så är det till oss som du ska vända dig. Vi utför också service och reparationer på värmare, marinelektronik och annan båtutrustning.

Båtverkstad och service av båtmotor i Strömstad

Alla motorer behöver service med jämna intervaller, och så även din båtmotor. Förläng livslängden på den och se till att säkra en stabil drift i sommar genom att lämna in den till oss på Strömstad Marina.

Auktoriserad båtservice hos Strömstad Marina

Anlita en auktoriserad båtverkstad för din båtmotor

YANMAR  

Strömstad Marina är en auktoriserad verkstad för båtmotorer från japanska YANMAR. Från YANMAR så har vi det mesta av reservdelar hemma på hyllan, för att kunna ge dig riktigt snabb och proffsig service. Vid drev- eller motorservice så får du självklart ett serviceprotokoll utskrivet.

Volvo Penta 

Strömstad Marina är en del av Båtkusten, Volvo Pentas samlingsplats för auktoriserade återförsäljare. Vi har därmed lång erfarenhet av att serva och reparera Volvo Penta båtmotorer. Vi utför även service på alla drev. Både på de äldre DPH dreven, men även på nya DPI drev eller IPS drev. Reservdelar till Volvo Penta finns att köpa på plats i vår butik eller i vår webbshop.

Evinrude

EVINRUDE tillverkar inte båtmotorer längre men de har en väl fungerande organisation och service av deras motorer kommer vi att kunna erbjuda en lång tid framöver. Hos oss får din Evinrude den service och expertis som dessa motorer behöver.

Honda

HONDA är världens största motortillverkare och med de tysta och bränslesnåla 4-taktsmotorerna så märks det att de har lång erfarenhet av t.ex. programmerad bränsleinsprutning (PFG-FI) och variabel ventilstyrning (VTEC). Hos Strömstad Marina så får din HONDA båtmotor auktoriserad service, precis som den förtjänar.

Båtservice & båtverkstad i Strömstad

Förutom att reparera och utföra service på din båt så utför vi även andra tjänster för din båt i Strömstad, eller i närområdet. Vi hjälper dig med installation av extrautrustning, båtlyft, vinterförvaring med mera.

Tveka inte att kontakta oss när det gäller båtverkstad och båtservice i Strömstad, eller om det är något annat som du funderar på kring båten och dess utrustning.