Tjänster & produkter för båt i Strömstad

Strömstad Marina

När det kommer till båtar så finns det gott om tillbehör och extrautrustning som vi kan installera för att göra ditt båtliv både enklare och roligare. Vi på Strömstad Marina har massiv kunskap och expertis om olika båtmotorer, bogpropellrar, batteriladdare, ankarspel, solceller, värmare, ekolod och allt annat som tillhör båtar.

Vår butik är också fylld av båtvårdsprodukter och fisketillbehör. Välkommen in till oss och låt oss berätta mer om våra tjänster & produkter för båt i Strömstad.

Butik med båtprodukter i Strömstad

I vår butik och showroom hittar du produkter för att vårda både båten och dina fritidsintressen. Här finns motoroljor, länspumpar, putsdukar, färg, polish och mycket mera. Vi är återförsäljare av produkter, tillbehör och reservdelar från Sleipner, Mastervolt, Yanmar, Volvo Penta, Honda & Evinrude. Fritidssortimentet kan variera lite över säsong men du hittar välkända märken såsom Nautec, Carapax, Abu Garcia, Fladen m.fl

Tjänster för installation i båt av Strömstad Marina

Vi utför service och reparationer men vi installerar också extrautrustning. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för dig och din båt.

Motorbyte 

Är det dags för en uppgradering? Låt oss installera en modern, driftsäker båtmotor från Yanmar eller Volvo Penta. Utvecklingen går stadigt framåt och vi har alltid alternativ som kommer att ge dig ännu mera glädje av din båt. Vid installation av ny motor så testkör vi båten och ser givetvis till att alla reglage och instrument fungerar korrekt.

Installation av MASTERVOLT 

MASTERVOLT har produkter som hanterar all strömförsörjning ombord. Varför inte installera ett komplett paket med Li-ION som levererar 5000kWh? Beräknat på antal cykler så är detta det billigaste batteriet som du kommer att äga.

Sleipner bogpropellrar och ankarspel 

Med bogpropellrar från Sleipner får du full kontroll över båten. Visste du att det finns steglösa bogpropellrar så att man kan reglera farten? Sleipner levererar också Engbo´s ankarspel som kan programmeras till samma fjärrkontroll som bogpropellern.

Värmare från Wallas & Webasto 

Vad är komfort om man inte har en riktig värmare? Sommaren i Sverige är kort och intensiv så varför inte förlänga säsongen, även regniga och kyliga dagar har sina kvalitéer på havet. Vi på Strömstad Marina har lång erfarenhet av både service och reparation av Wallas & Webasto.

Navigation från Garmin, Raymarine och Volvo Penta 

Vad vore båten utan ett riktigt navigationssystem? Idag har det oändliga möjligheter, vi är återförsäljare för Garmin, Raymarine och Volvo Penta Glass Cockpit. Med autopilot så får du en exakt och säker kurshållning, oavsett båtens hastighet eller rådande sjöförhållanden. Systemet känner av omgivningen direkt och därefter beräknar det och utvecklar styrkommandon för bästa prestanda.

Produkter för YANMAR båtmotor

Vi har de flesta orginaldelar till YANMAR båtmotor hemma, är det någon reservdel som du saknar så tar vi hem den åt dig, snabbt och lätt. Vi hjälper dig också gärna med reparationen, om du inte fördrar att göra det själv.

Produkter och reservdelar för Volvo Penta har vi också hemma, oftast för omgående leverans eller installation.

Tjänster & produkter för båt i Strömstad

Kontakta oss när det är något du behöver till båten!